Frossen fisk er smart

Vet du hvorfor det er smart å velge frossen fisk på butikken?

Jo, fisk som fryses inn er ofte ferskere enn den ufryste fisken du finner i dagligvarebutikken din.

Fryst fisk = fleksibelt! Tin så mye du trenger, la resten ligge i fryseren til neste gang du skal bruke fisk, så sikrer du god holdbarhet og du har fersk råvare hver gang du trenger det.

Matsvinn er et stort globalt problem. Å fryse fisken gir økt holdbarhet, og gjør at det kastes mindre fisk som er utgått på dato. Å fryse fisken bidrar derfor til mindre matsvinn, samtidig som det sørger for god kvalitet på fisken.

Velger du frossen fisk i butikken bidrar du til mindre svinn, bedre klima, og du gir deg selv en fersk og god matopplevelse!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.