Wok med steinbit

Bærekraftige proteinbomber!

Jada, fisk er sunt, det vet jo alle.. Men visste du at både torsk og steinbit inneholder over 18% protein?

Nå høres vi kanskje ut som vi leker fitnessbloggere her, men det er ikke bare idrettsutøvere og ivrige styrketrenere som er opptatt av proteininnholdet i maten de spiser. Mens noen bryr seg mest om mengdene protein, er andre mest opptatt av opphavet til proteinet. Med våre produkter kan du dekke proteinbehovet med god samvittighet. Saltenfisk er kortreist og lokal, torsken vi bruker er villfanget, og flekksteinbiten kommer fra bærekraftig landbasert oppdrett hos Aminor AS.

Torsk inneholder 18,1 gram protein per 100 gram, noe som gir deg 22,6 gram protein i en vanlig torskemiddag! Bytter du til steinbit er det litt mere, den har 18,6 gram protein per 100 gram. Hvis du spiser en av filetene i våre pakker har du altså spist ca 23,25 gram protein. Er du skikkelig sulten og setter til livs en hel pakke steinbitfilet har du fylt kroppen din med 93 gram protein som i tillegg er bærekraftig produsert!

Men, ingen kan leve av proteiner alene.. Da er det godt å vite at torsk og steinbit også er rike på de viktige sporstoffene jern, jod og selen. På kjøpet får du i deg vitaminene A og D.

Lurer du på hva middagen din inneholder?

Havforskningsinstituttet har oversikt over næringsinnhold i sjømat, sjekk næringsinnholdet i favorittfisken din her! 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.