Vår fisk er kortreist, kors på halsen

Vi tuller ikke når vi sier at Saltenfisk er «ureist». Før fisken havner i butikkdisken har den nemlig aldri vært ute av Nordland!

Torsken vår er fisket utenfor kysten av Nordland. Når skreien hver vinter vandrer fra Barentshavet til Lofoten og Vesterålen for å gyte reiser fiskerne ut på feltet for å hente fisk av beste kvalitet. Noe av fisken får vi levert på vårt mottak på Korsnes i Hamarøy, resten av fisken kjøper vi fra mottak i Vesterålen.

Noe av fisken som fanges er for liten til å passe som mat ennå, men den kjøper vi også! I Tysfjorden har vi vårt eget lille anlegg hvor vi setter ut den minste fisken, her får den svømme i rikelig med kaldt, rent og friskt sjøvann, samtidig som vi passer og mater den inntil den har perfekt størrelse og kan spises.

Flekksteinbiten vår er også kortreist. Den har hele livet, fra egg til slaktevekt, svømt i produksjonslokalene til Aminor AS på Halsa i Meløy. Hos verdens eneste oppdretter av flekksteinbit lager de bærekraftig steinbit av fantastisk kvalitet, og vi er så heldige å få overta jobben når Aminor har gjort sitt. Våre erfarne ansatte sløyer og fileterer steinbiten, og ivaretar den fantastiske kvaliteten som Aminor har lagt grunnlaget for.

All produksjonen vår, enten det er filetering, salting og røyking gjøres på en av våre to fabrikker, i Bodø eller på Korsnes i Hamarøy. Vi pakker fisken på samme sted, og fryser den inn slik at den holder seg fersk og med god kvalitet helt til du skal nyte et smakfullt fiskemåltid.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.