Om oss

Saltenfisk er en merkevare eid av Taste of North AS. Vi driver vår virksomhet i Bodø og Hamarøy i Nordland, i den delen av Nordland som omtales som Salten – derfor Saltenfisk.

Vi kjøper fisk som leveres på vårt mottak på Korsnes i Hamarøy, og fisk som er levert på mottak i Vesterålen. Flekksteinbiten vår er fra Aminor AS i Meløy, verdens eneste oppdretter av flekksteinbit. Den kommer fra bærekraftig, landbasert oppdrett. Torsken, tørrfisken og klippfisken vår er villfanget i Norskehavet, utenfor kysten av Nordland.

Ingen av våre produkter har vært utenfor fylket før våre fagfolk fileterer og produserer fisken etter nordnorske håndverkstradisjoner.

I Taste of North viderefører vi arven etter Br. Hveding på Korsnes i Tysfjord/Hamarøy, en tradisjonsrik sjømatprodusent som startet i 1946. Tidligere var det lutefisk som var hovedproduktet fra Korsnes, men Taste of North produserer i tillegg til lutefisk også store mengder klippfisk. De viktigste markedene for klippfisk fra Taste of North er Brasil, Jamaica og Den Dominikanske Republikk.

Nå tilbyr vi gode matopplevelser med nordnorsk fisk, også til nordmenn.

Håper det smaker!

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.