Fiskesuppe med torsk og tomat

Fiskesuppe med torsk og tomat

Fiskesuppe finnes i utallige varianter, men vi tør påstå at dette er en av de aller beste. Ikke bare er den god, den er også klar på 20 minutter. Vi har fått låne den av www.godfisk.no, som er det beste stedet å finne gode fiskeoppskrifter.

 

Slik lager du suppen:

Start med å skjære torskefileten i biter på ca 3 cm, legg til side. Finhakk løken og hvitløken, og skjær vårløken i tynne skiver.

Surr løken i smør til den er myk. Tilsett hvitløk, vårløk, tomatpure og fiskekraft eller fiskebuljong. La det koke i 5 minutter.

Dryss over gurkemeie, tilsett kremfløte og hermetiske tomater. Bland godt, og la suppa småkoke videre i 4-5 minutter.

Ha i torskebitene, og la det trekke (ikke koke!) til fisken er ferdig. Det tar ca 4 minutter. Mens suppa trekker skjærer du opp brød og setter fram smør.

Før servering smaker du til suppa med salt og pepper, og har du en kvast urter er det fint å drysse over før servering.

Håper det smaker!

Tips: Torsken trenger ikke være helt tint før du bruker den i suppa! Litt frossen fisk er perfekt i suppe.

Oppskriften har vi fått låne fra godfisk.no.

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.