Start med å tenne grillen.
Del fiskefiletene i to, og legg dem i en skål sammen med finhakket chili, gressløk og purre. Skvis over en halv lime, og tøm over nok øl til at det dekker fisken. Rør rundt.
Del potetene i båter, og legg dem i en smurt form sammen med tomatene. Krydre med salt, pepper og risle litt olje på toppen. Dekk med folie, og grill på indirekte varme ca 30 minutter.
Del en løk i skiver.
Når potetene har stått på grillen i 15 minutter skal du legge fisken på grillen.
Legg fiskebitene i en form, og dander chilien, purre og gressløk fra marinaden på toppen av bitene. Legg på lokk, og grill på indirekte varme i ca 15 minutter.
Når fisk og potet er ferdig lar du dem hvile noen minutter. Samtidig griller du løkskivene på direkte varme i ca 4 minutter på hver side.
Server fisk, poteter og grillet løk med en chiliaioli, noen biter fetaost, og et raust dryss med gressløk.
Vel bekomme!
Oppskriften er utviklet av @Fesk_kjerringa