Ølmarinert steinbit på grill

Ølmarinert steinbit

Sommer og grillfest hører sammen, men denne gode grillretten kan du også lage i stekeovnen om du foretrekker det. Uansett hva du liker best, denne retten skapt av Fesk-Kjerringa er en skikkelig smaksfest!

Start med å tenne grillen.

Del fiskefiletene i to, og legg dem i en skål sammen med finhakket chili, gressløk og purre. Skvis over en halv lime, og tøm over nok øl til at det dekker fisken. Rør rundt.

Del potetene i båter, og legg dem i en smurt form sammen med tomatene. Krydre med salt, pepper og risle litt olje på toppen. Dekk med folie, og grill på indirekte varme ca 30 minutter.

Del en løk i skiver.

Når potetene har stått på grillen i 15 minutter skal du legge fisken på grillen.

Legg fiskebitene i en form, og dander chilien, purre og gressløk fra marinaden på toppen av bitene. Legg på lokk, og grill på indirekte varme i ca 15 minutter.

Når fisk og potet er ferdig lar du dem hvile noen minutter. Samtidig griller du løkskivene på direkte varme i ca 4 minutter på hver side.

Server fisk, poteter og grillet løk med en chiliaioli, noen biter fetaost, og et raust dryss med gressløk.

Vel bekomme!

Oppskriften er utviklet av @Fesk_kjerringa

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.