Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader.
Dryss litt salt over fiskebitene. Surr parmaskinke rundt hver enkelt bit, og legg dem over i en ildfast form.
Bak torsken i stekeovnen 10-15 minutter, avhengig av hvor tykk bitene er.
Mens torsken står i ovnen gjør du klar tilbehøret:
Begynn med å rense blomkålen for blader, riv den deretter på et grovt rivjern og bland den med sitronsaft. (Hvis du har kjøpt en pakke ferdig blomkålris kan du selvfølgelig hoppe over dette!)
Hakk persillen og gjør klar revet parmesan. Varm litt olje i en panne, og stek blomkålrisen gylden på middels varme, ca 4 minutter. Vend inn persille og revet parmesan, sett til side.
Del cherrytomatene i to, og skjær paprikaen i biter eller strimler. Fres dette raskt i litt olje. Server torsken med blomkålris, paprika- og tomatblanding.
Håper det smaker!
Oppskriften har vi fått lov til å bruke av www.godfisk.no