Ovnsbakt torsk med greske smaker

Ovnsbakt torsk med greske smaker

Denne formen er både kjapp, smakfull og enkel. “One pot wonder” i fiskeversjon? – Uansett hva vi kaller det, middagen er klar om 20 minutter!

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 200 grader.

Del squashen i terninger, skjær rødløken i grove båter, og legg begge deler i en ildfast form. Tilsett cherrytomatene og grovhakket hvitløk. Hell over en god olivenolje, legg torsken på toppen og dryss over salt og pepper.

Sett i ovnen og la varmen omslutte de gode smakene i ca 20 minutter.

Mens du venter smuldrer du fetaost i en bolle, og finhakker så mye frisk oregano som du vil. Kanskje rekker du å dekke bordet også?

Når formen er ferdig i ovnen drysser du fetaost og oregano på toppen, og serverer med brød og tzatziki.

Håper det smaker!

Oppskriften har vi fått låne fra godfisk.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.