Stekt steinbit med couscoussalat

Stekt steinbit med couscoussalat

Stekt steinbit med couscoussalat kan fort bli familiens favoritt. Den er kjapp, og full av gode smaker!

I denne oppskriften er det lurt å begynne med couscoussalaten: Kok opp vann i en kasserolle, og rør inn couscousen. Legg på lokket, og ta kasserollen vekk fra varmen. La det stå i ca 5 minutter. Rør den luftig med en gaffel, og sett til side mens du forbereder grønnsakene og dressingen som skal røres inn.

Mens couscousen står og sveller kan du skjære opp grønnsakene. Del tomatene i to, og ta ut kjernene. Skjær tomatene og paprika i små terninger, og finhakk sjalottløken. Når couscousen er luftig og klar rører du inn grønnsakene.

Så gjør du klar dressingen: Riv sitronskallet og finhakk hvitløken. Pisk sammen olivenolje, eplecidereddik, sitronskall, sitronsaft, hvitløk og krydder. Smak til med salt, og bland dressingen inn i salaten.

Lag en miks av maisennamel, salt og pepper i en skål. Skjær steinbiten i serveringsstykker og vend den i melblandingen. Varm olje i panna, og stek fisken på begge sider, ca 5 minutter til sammen.

Server stekt steinbit på couscoussalat med et raust dryss frisk koriander.

Håper det smaker!

Oppskriften har vi fått låne av www.godfisk.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.