Stekt torsk med tomat- og paprikasalsa

Stekt torsk med tomat og paprika

Stekt torsk er alltid godt, og med dette enkle og smakfulle tilbehøret har du middagen klar på under halvtimen!

 

Slik gjør du det:

Kok poteter eller ris.

Bland maisennamel, salt og kajennepepper, og vend fiskebitene i melblandingen.

Skold tomatene ved å skjære et kryss i toppen, senke dem i kokende vann et minutt, og deretter over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene, og skjær tomatkjøttet i terninger.

(Det går helt fint å droppe den skoldingen hvis du ikke har tid!)

Skjær paprikaen i terninger.

Stek fiskestykkene i en blanding av olje og smør til de er gyldne og gjennomstekte, ca 3 minutter på hver side. Legg fisken til side på et fat og hold dem varme, sett dem f.eks. i ovnen på 50 grader.

Stek tomaten og paprikaen i fettet fra fisken, ca 1-2 minutter.

Bland saften av 1 sitron med 1,5 dl vann, hell det over grønnsakene og la det surre i 5 minutter.

Server torsken med grønnsakene, ris eller potet.

 

Oppskriften har vi lånt fra godfisk.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.