Slik gjør du det:
Kok poteter eller ris.
Bland maisennamel, salt og kajennepepper, og vend fiskebitene i melblandingen.
Skold tomatene ved å skjære et kryss i toppen, senke dem i kokende vann et minutt, og deretter over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene, og skjær tomatkjøttet i terninger.
(Det går helt fint å droppe den skoldingen hvis du ikke har tid!)
Skjær paprikaen i terninger.
Stek fiskestykkene i en blanding av olje og smør til de er gyldne og gjennomstekte, ca 3 minutter på hver side. Legg fisken til side på et fat og hold dem varme, sett dem f.eks. i ovnen på 50 grader.
Stek tomaten og paprikaen i fettet fra fisken, ca 1-2 minutter.
Bland saften av 1 sitron med 1,5 dl vann, hell det over grønnsakene og la det surre i 5 minutter.
Server torsken med grønnsakene, ris eller potet.
Oppskriften har vi lånt fra godfisk.no