Steinbitfilet i form lager du enkelt på grillen eller i ovnen hjemme. Gjør retten klar i aluminiumsformen kvelden før, så er det bare å sette på grillen etter jobb.

Superenkel steinbit på grill eller bål

Denne digge oppskriften er perfekt bålmat, men også nydelig på grillen eller i ovnen hjemme. Tips: Gjør klar alt sammen, og ta den med på telttur. Vi lover at reisefølget blir imponert!

Sett på grillen, eller lag bålet.

Smør aluminiumsformen med litt matolje.

Legg i steinbitfiletene, og krydre dem med salt, pepper og finhakket timian.

Del opp champignon, og bland dem med salt, pepper og olje.

Del de andre grønnsakene i passe biter, og fordel sopp og grønnsaker over fisken i formen.

Sprinkle over litt olje, smør og soyasaus, og sett på lokket til formen, eller dekk den med litt aluminiumsfolie.

Grill formen på indirekte varme i ca 20-25 minutter.

Rundt bålet er denne nydelig å spise direkte fra formen!  Dypp litt godt brød nedi for å få med deg den gode kraften! Hvis du spiser den hjemme passer det veldig godt med fløtegratinerte poteter ved siden av.

God apetitt!

Oppskriften er utviklet av @Fesk_kjerringa

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.