Pasta med torsk

Torsk med pasta limone

Stekt torsk er kjapp og deilig topping på pastaen. Stekt i panne blir den lett krispy utenpå, myk og flakete inni. Du velger selv om vil ha store, chunky biter, eller små terninger.

Velg også om du vil legge dem på toppen, eller vende den inn i pastaen. Uansett  hva du velger er middagen klar på godt under halvtimen.

Slik gjør du:

Kok pastaen etter beskrivelsen på pakken.

Finhakk hvitløken, riv skallet av sitronen og klem ut saften, finhakk persillen og snitt sukkerertene på langs slik at alt er klart.

Torskefileten skjærer du i terninger, så store eller små som du vil.

Varm litt smør i en kjele og surr hvitløken til den blir myk. Tilsett fløten, sitronsaften og det revne sitronskallet. Kok opp, og smak til med salt og pepper. Hold sausen varm på lav varme.

Ha litt smør i en stekepanne, og stek fisketerningene til de er gyldne på alle kantene, slå av varmen og sett panna til siden.

Når pastaen er kokt heller du av kokevannet, men spar ca ½ dl, som du rører inn i sitron- og fløtesausen. Bland deretter pastaen inn i sausen, legg den over i dype tallerkner og topp med torskebiter, sukkererter og bladpersille.

Hvis du heller vil blande alt kan du blande persille, sukkererter og torsk inn i pastaen.

Håper det smaker!

 

Oppskriften har vi lånt med tillatelse fra www.godfisk.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.