Slik gjør du:
Kok pastaen etter beskrivelsen på pakken.
Finhakk hvitløken, riv skallet av sitronen og klem ut saften, finhakk persillen og snitt sukkerertene på langs slik at alt er klart.
Torskefileten skjærer du i terninger, så store eller små som du vil.
Varm litt smør i en kjele og surr hvitløken til den blir myk. Tilsett fløten, sitronsaften og det revne sitronskallet. Kok opp, og smak til med salt og pepper. Hold sausen varm på lav varme.
Ha litt smør i en stekepanne, og stek fisketerningene til de er gyldne på alle kantene, slå av varmen og sett panna til siden.
Når pastaen er kokt heller du av kokevannet, men spar ca ½ dl, som du rører inn i sitron- og fløtesausen. Bland deretter pastaen inn i sausen, legg den over i dype tallerkner og topp med torskebiter, sukkererter og bladpersille.
Hvis du heller vil blande alt kan du blande persille, sukkererter og torsk inn i pastaen.
Håper det smaker!
Oppskriften har vi lånt med tillatelse fra www.godfisk.no