Torsky tomato

Torsky Tomato

Krisemiddag de dagene tida ikke er på din side? Enklere enn denne blir det neppe. Få ingredienser og en ildfast form er det du trenger for en kjapp og god fiskemiddag. Mengdene i denne justerer du enkelt etter hvor mange dere er. 500 gram fisk pleier å holde til to store og to små.

Slik lager du Torsky Tomato:

Sett stekeovnen på 200 grader.

Pensle en ildfast form med olivenolje.

Legg i fiskestykkene, dryss over en klype salt og smør pesto på dem. Strø over så mye parmesan som du liker.

Legg cherrytomatene i formen.

Bak alt i ovnen i ca 15 minutter.

Mens fisken står i ovnen kan du koke poteter, ris, pasta, eller skjære opp litt godt brød som du spiser til fisken. Det blir godt uansett, velg det dere liker.

Når du har tatt formen ut av ovnen er det godt å drysse over litt ekstra parmesan og litt fersk basilikum før du spiser.

Håper det smaker!

Oppskriften har vi lånt fra www.godfisk.no

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.